fbpx
Selecteer een pagina

Traprenovatie

Traprenovatie is de perfecte manier om uw trap een nieuwe look te geven zonder deze te vervangen. Er zijn diverse materialen beschikbaar om uw trap mee te bekleden, waaronder PVC, parket en stofferen met tapijt.

Ventavloeren is gespecialiseerd in het leggen van PVC en Parketvloeren. Daarnaast ook gespecialiseerd in traprenovaties en behandelen van bestaande parket/houten vloeren.

Bezoek onze andere website voor parketrenovatie

Traprenovatie

Traprenovatie is de perfecte manier om uw trap een nieuwe look te geven zonder deze te vervangen. Er zijn diverse materialen beschikbaar om uw trap mee te bekleden, waaronder PVC, parket en stofferen met tapijt. Elk materiaal biedt unieke voordelen en mogelijkheden voor uw traprenovatie.

PVC is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en betaalbaar. Parket biedt een klassieke en tijdloze uitstraling, terwijl stofferen met tapijt zorgt voor een zachte en comfortabele trap. Het stofferen van uw trap met tapijt is een snelle en eenvoudige manier om uw trap een nieuwe look te geven.

Of u nu op zoek bent naar een moderne of traditionele uitstraling, traprenovatie biedt de perfecte oplossing. Mocht u een bestaande houten trap, of een trap bekleed met parket hebben dan kan deze ook worden gerenoveerd zonder het te vernieuwen.

Stofferen

Traprenovatie is een effectieve manier om uw trap een nieuwe uitstraling te geven zonder deze te vervangen. Stofferen met tapijt is een populaire keuze voor traprenovatie en biedt tal van voordelen. Het stofferen van uw trap met tapijt zorgt voor een zachte en comfortabele trap, die warm aanvoelt onder de voeten. Bovendien verbetert het stofferen met tapijt de akoestiek en beschermt het tegen slijtage en schade.

Tapijt is ook eenvoudig schoon te maken en beschikbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, waardoor u de perfecte look voor uw trap kunt vinden. Het stofferen van uw trap is een snelle en eenvoudige manier om uw trap een opfrisbeurt te geven. Of u nu op zoek bent naar een moderne of traditionele uitstraling, traprenovatie met stofferen en tapijt biedt de perfecte oplossing.

PVC Traprenovatie

Traprenovatie met PVC is een populaire keuze als u op zoek bent naar een betaalbare en duurzame oplossing voor uw trap. PVC is een sterk, waterdicht en onderhoudsvriendelijk materiaal dat ideaal is voor trappen.

Er zijn veel voordelen aan het renoveren van uw trap met PVC. Ten eerste is PVC een zeer duurzaam materiaal dat zorgt voor een lange levensduur van uw trap. Het is ook waterdicht, waardoor het resistent is tegen vocht en schimmel.

Bijvoorbeeld een houtnerf PVC geeft uw trap een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende houtkleuren. Een PVC trap is ook voordeliger in vergelijking met een trap bekleden met bijvoorbeeld eikenhout.

Parket Traprenovatie

Traprenovatie met parket is een populaire keuze als u op zoek bent naar een luxe en elegant uitziende trap. Parket is een natuurlijk product dat zorgt voor een warme en rustieke uitstraling in elke ruimte.

Wij gebruiken standaard eiken voor het bekleden van trappen met parket. Eiken is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid.

Een traprenovatie met parket is ook een goede keuze als u op zoek bent naar een trap die zich aanpast aan de stijl van hun interieur. Parket is verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en patronen. Hierdoor kan het gemakkelijk worden gecombineerd met andere materialen in uw huis, zoals houten vloeren of meubels.

Bestaande houten trap renoveren

Mocht u houten/parket traptreden hebben die onderhoud nodig hebben, dan kunnen wij dan schuren of oliën/lakken naar wens. De bestaande trappen worden zo goed als nieuw zonder vervanging en zijn direct voorzien van een beschermingscoating.

Onderstaand vindt u twee voorbeelden van een bamboe- en beukentrap.

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Alle zekerheden bij Venta Vloeren?

Breed assortiment

Ervaren leggers

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Persoonlijk advies

Klanten waarderen ons met een 10!

Vloeren van hoge kwaliteit

50.000+ m2 vloer behandeld

✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!
✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!