fbpx
Selecteer een pagina

Parketvloeren

Parketvloeren zijn een tijdloze en stijlvolle keuze. Deze vloeren zijn gemaakt van echt hout en bieden een warmte en een natuurlijke uitstraling die andere vloeropties niet kunnen bieden.

Bereken hier je prijs

✅ Klanten waarderen ons met een 10!
✅ Ruim 10 jaar ervaring

Bereken je prijs
m2
excl. BTW
De getoonde prijs is een indicatie enkel voor het leggen van de vloer. De vloer zelf is niet inbegrepen.

Ventavloeren is gespecialiseerd in het leggen van PVC en Parketvloeren. Daarnaast ook gespecialiseerd in traprenovaties en behandelen van bestaande parket/houten vloeren.

Bezoek onze andere website voor parketrenovatie

Parketvloeren

Parketvloeren zijn een tijdloze en stijlvolle keuze. Deze vloeren zijn gemaakt van echt hout en bieden een warmte en een natuurlijke uitstraling die andere vloeropties niet kunnen bieden.

Een van de voordelen van parketvloeren is hun duurzaamheid. Deze vloeren zijn gemaakt van echt hout, een natuurlijk materiaal dat bestand is tegen slijtage en vocht. Bovendien kunnen parketvloeren herhaaldelijk worden geschuurd en opnieuw afgewerkt, wat hun levensduur verlengt. Parketvloeren kunnen wij afwerken met een olie, kleur, lak, of kleurolie en lak combinatie naar wens. Dit maakt parketvloeren een uitstekende keuze voor gebruik in hoog verkeerde gebieden zoals woonkamers en eetkamers.

Een ander voordeel van parketvloeren is hun natuurlijke uitstraling. Houten vloeren geven een warme en natuurlijke sfeer aan een ruimte, en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en houtsoorten. Met name eikenvloeren zijn heel flexibel en nemen allerlei kleuren heel mooi op. Hierdoor is er altijd een optie die past bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis of bedrijf.

Als u op zoek bent naar een tijdloze en stijlvolle vloeroptie met veel voordelen, overweeg dan een parketvloer. Deze vloeren zijn niet alleen duurzaam en natuurlijk, maar geven ook een warme en natuurlijke uitstraling aan uw huis of bedrijf. Wilt u meer weten over de voordelen van parketvloeren of zoekt u iemand die deze vloeren kan leggen? Neem contact met ons op.

Vloeren die door ons zijn opgeknapt

Alle zekerheden bij Venta Vloeren?

Breed assortiment

Ervaren leggers

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Persoonlijk advies

Klanten waarderen ons met een 10!

Vloeren van hoge kwaliteit

50.000+ m2 vloer behandeld

✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!
✋ Nog maar 3 plekken over deze maand!